Blogul lui Eusebiu Burcaș

Dacă ești în căutare de articole inspiraționale pe teme financiare, accesează acest blog. Vei găsi o multitudine de soluții simple la problemele financiare pe care îmi închipui că oricare dintre noi le avem din când în când. 

Blogul lui Valentin Nedelcu

Acest blog se adresează celor care au pornit sau vor să pornească pe drumul independenței financiare. Dacă dorești ca într-o buna zi să ajungi independent(ă) financiar dar ori nu știi cum, ori nu ești destul de disciplinat(ă) ori îți faci iluzii că acest lucru se va întampla undeva în viitor printr-un miracol, Valentin te poate ghida în a-ți crea o strategie financiară de viață bazată pe dimensiunile culturale românești.

Dacă ești interesat(ă) de dezvoltarea personală prin educație financiară, acest blog este locul potrivit pentru planificarea financiară. Monica te poate ghida pe acest drum ca urmare a pasiunii ei pentru îmbunătățirea nivelului de educație financiară a românilor, pentru că a lucrat timp de 10 ani în domeniul financiar-bancar iar experința personală o recomandă pentru această misiune.

Orice părinte care-și iubește copilul, dorește să-l vadă un om de succes, atunci când acesta va crește mare. Dacă copilul tău are între 7 și 14 ani, caută să vezi când ajunge la tine în oraș Camionul FLiP. Călătoria itinerantă pe care o va experimenta în acest context inedit, îi va suscita curiozitatea și dorința de a înțelege cum stă treaba cu banii de buzunar și bunăstarea financiară a familiei în care crește. Nota de non-formal oferită de trainerii Școlii de Valori face ca în FLiP copiii să vorbească pe bune despre bani, jucându-se.

Dacă vrei să descoperi cum să-ți atragi venituri pasive, să înveți să investești la bursă și să ai acces la o bibliografie diversă, în domeniul banilor, blogul lui Laurențiu Mihai este locul potrivit. Vei găsi aici peste 700 de articole scrise pe teme de educație financiară. Lectură faină!

Acest site este o bibliotecă pe teme investiționale, care include articole scrise, audiobok-uri și conținut vlogging, dar și informații referitoare la evenimente importante cu privire la investiții.

Dacă ești în căutare de cărți, audibook-uri, resurse despre finanțe și investiții, accesează acest blog. Vei fi nevoit(ă) să-ți planifici următoarele 12 luni pentru a citi lectura faină pe care o vei găsi.

Please reload

© 2018 by Disruptive Thinking, Business Consulting New Link SRL

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Issuu-300x290