Indiferent de statut social, educație, nivel de venit sau vârstă, considerăm că orice persoană poate beneficia de pe urma unui management atent al finanțelor proprii. Cu ajutorul SEIF Școala de Bani, ne dorim ca tot mai mulți români să devină conștienți de importanța sănătății sale  financiare și să înceapă să-și planifice viitorul în cunoștință de cauză, având ca suport un plan financiar bine construit.

SEIF Școala de Bani este un proiect de educație financiară realizat de Silvia Bogdan @ Disruptive Thinking pentru BCR, din dorința a-i susține pe români în dezvoltarea abilităților financiare și gestionarea eficientă a banilor. Altfel spus, cu SEIF Școala de Bani înveți să ai controlul asupra întregului tău portofoliu de active pentru a-ți asigura stilul de viață dorit, până după vârsta pensionării.

Programul a fost conceput pornind de la nevoile românilor în materie de educație financiară, relevate de cercetări și studii actuale, realizate la nivel național și internațional. România se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la acest capitol, doar 22% din populație având o cultură financiară solidă. Așadar, este necesară o educație financiară consistentă și coerentă, în sensul unei planificări inteligente pe termen lung. Iar aici ne propunem să vă oferim suportul nostru.

Trainerii SEIF Școala de Bani sunt profesoniști din cadrul BCR, cu experiență relevantă în domeniul financiar și o bună cunoaștere a pieței banilor. În prezent, peste 1.000 de angajați BCR sunt implicați în livrarea acestui proiect. 

Echipa Disruptive Thinking asigură antrenarea trainerilor BCR și tenta de non-formal, astfel ca informațiile să fie ușor de înțeles și asimilat de către participanți.

Banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre, dar cât de bine știm să-i gestionăm? Pentru cei care nu vor să-și lase viitorul la întâmplare, am creat DisruptFinanceEducation, o călătorie inițiatică în lumea banilor și a creșterii calității vieții.

Ideea s-a născut din dorința a-i susține și pe ceilalți oameni din jurul meu în dezvoltarea abilităților financiare, gestionarea eficientă a banilor și, mai ales, în a-i învăța să gândească în perspectivă, pe propriile picioare. Cu DisruptFinanceEducation conștientizezi ce contează cu adevărat pentru tine, descoperi căi simple în a-ți (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-te inspirat(ă) și sedus(ă) de rezultatele financiare pe care poți începe să le înregistrezi fără prea mult efort, încă de la început.

Cu ajutorul unui set de materiale practice, în acest modul îți vei analiza starea actuală de sănătate financiară, îți vei fixa obiective îndrăznețe și îți vei crea premize pentru a începe să acționezi în vederea obținerii independenței financiare pe care ți-o dorești, ghidat(ă) de un proces educațional bazat pe cercetare științifică și pe experiența lectorilor.

Drumul spre independenţa financiară va fi sinuos, desigur. În călătoria ta îndrăzneață vei face şi greşeli, învățând să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine pe termen lung, sincronizându-ți deciziile financiare cu visurile tale. Astfel, vei fi mai încrezător/încrezătoare că eşti pe traiectorie ascendentă.

Atelierele oferă participanților răspunsuri clare la întrebările referitoare la bani, decizii personale și instrumente financiare moderne. 

© 2018 by Disruptive Thinking, Business Consulting New Link SRL

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Issuu-300x290