SIL VIA

Cine este Sil Via 

 

Prea des am auzit despre conflictul dintre generații. De parcă adulții și-ar da viața pe frontul moralității și conservatorismului, în timp ce tinerii s-ar avânta într-o luptă pentru schimbare totală și anarhie. 

 

Cei peste 25 de ani de experiență în domeniul programelor educaționale o fac pe Silvia Dana Bogdan să fie mai aproape de oameni și mai departe de viziunile pesimiste. Pentru ea, lumea gri a conflictelor nu există. De aceea, a ales să scape de această abordare învechită și ne vorbește acum despre o nouă viziune: schimbul de experiență dintre generații. Crede atât de mult în acest concept încât l-a aplicat atât în mediul de business, cât și în cel nonguvernamental. A făcut acest lucru prin creare de ateliere interactive, livrare de programe de învățare de înaltă calitate, inițiative de schimbare organizațională și design de conținut educațional adaptat. 

 

Rețetele de succes sunt de obicei secrete, dar ea ne spune care este ingredientul special pe care îl pune în fiecare proiect pe care îl dezvoltă: crede în puterea oamenilor de auto-depășire. Această forță îi face pe cei mari să fie inovativi, să se reinventeze și să acceseze resursele viitorului, în timp ce pe cei mai tineri îi ajută să exploreze, să înțeleagă realitatea din jurul lor și să gândească în perspectivă.

 

Dacă generația Z ar fi o țară, iar generația părinților și bunicilor lor o altă țară, Silvia ar fi ambasador și s-ar ocupa de relațiile internaționale. Din fericire, pe harta lumii nu există o astfel de împărțire, iar Silvia poate rămâne expert în consultanță și educație, ocupându-se de relațiile inter-generaționale. 

Ce poate face Sil Via pentru tine

Gândidu-mă retrospectiv la cariera mea de antreprenor, am observat că mai toate provocările care, la început mi s-au părut imposibil de gestionat, ar fi, în prezent, doar un mic punct de pe radarul unei zile obișnuite de lucru. 

 

Am învățat din experiență personală cum să-mi stabilesc clar limitele, cum să le solicit partenerilor să-mi răsplătească eforturile cu schimbul de valoare potrivit, cum să aflu cât valorează timpul meu și cum să navighez prin mulțimea de situații incomode, dar care obligatoriu sunt de parcurs, care apar în viața unui om care-și dorește succesul. 

 

Pe acest site, vei regăsi un set de bune practici care înglobează unele dintre cele mai importante lecții personale financiare pe care le-am învățat din 1993 până în prezent, precum și toate sfaturile de început de care ai putea avea nevoie pentru ca afacerea ta să pornească, să crească și să prospere în era digitală. 

Silvia Dana Bogdan
Antreprenor &
Learning Architect
@ Disruptive Thinking
Președinte @
Școala de Valori
Lector @ DallesGo
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

NGOs Silvia supports:

© 2018 by Disruptive Thinking, Business Consulting New Link SRL

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Issuu-300x290